ANADOLU ÜNİVERSİTESİ ADAY HAKEM KURSU..!!!

Yayınlanma Tarihi: 15.10.2018 12:08


Anadolu Üniversitesi ile Türkiye Futbol Federasyonu arasında yapılan protokol gereği Anadolu Üniversitesi tarafından Futbol Aday Hakem Kursu açılacaktır. Kursa ilişkin protokol ve başvuru adresi aşağıdadır.

Hakemlik yapmak üzere başvuru yapacak kişiler ve hali hazırda hakemlik yapmakta olan kişilerin akademik bir eğitimden geçerek bu işi yapabilecek yeterliliğe sahip olması amacıyla Türkiye Futbol Federasyonu ile Anadolu Üniversitesi arasında Hakem Eğitimi ve Sınavı İşbirliği Protokolü imzalanmıştır.

Sertifika alarak başarılı olan adaylar, hakem olmak talebiyle bulundukları ildeki İl Hakem Kuruluna başvurduklarında ihtiyaca göre, geçerli olan talimat şartlarına uyan (MHK talimat şartlarına) ve uygulayacağı fiziksel yeterlik testlerinde başarılı olanlar "aday hakem" statüsü ile hakemliğe başlatılacaktır.

Hakem Eğitimi 12 hafta süren öğretim sürecini kapsamaktadır. Adaylar 12 haftanın sonunda kayıt sırasında belirlemiş oldukları sınav merkezinde Hakem Eğitimi Sınavına katılacaklardır.

Kayıt bedeli 250 TL’dir. Yurt dışından katılım için kayıt bedeli 250 Euro'dur.

Daha önceki sınavında başarısız olup tekrar sınava girecek adaylar için kayıt yenileme bedeli 125 TL'dir. Yurt dışından katılacak adaylar için kayıt yenileme bedeli 125 Euro'dur.

Hakem Eğitimi e-Sertifika programlarına kayıt yaptıran öğrenciler kendilerine gönderilen uzaktan öğretim yöntemine göre hazırlanmış ders kitapları ve internet ortamında verilen hizmetlerden yararlanarak sertifika sınavlarına hazırlanabileceklerdir.

 

http://esertifika.anadolu.edu.tr/program/18/hakem-egitimi

 

T.F.F.H.G.D. GENEL MERKEZ YÖNETİM KURULU

   Facebook'ta Paylaş      Twitter'da Paylaş      e-Mail Gönder

 
YAYINLANAN SON DUYURULAR
 
 
Hakem Malzemeleri - M. Şerif Özdemir A Kare Otomotiv
Time Akademi
EPAK Eğitimleri ve Videolar
Sosyal Medyada TFFHGD İzmir
TFFHGD İzmir Facebook   TFFHGD İzmir Instagram   TFFHGD İzmir Twitter
İzmir Toplantı, Konferans, Organizasyon, Eğitim İçin Salon Kiralama   İzmir Toplantı, Konferans, Organizasyon, Eğitim İçin Salon Kiralama   İzmir Toplantı, Konferans, Organizasyon, Eğitim İçin Salon Kiralama

İzmir'de gerçekleştireceğiniz eğitim, toplantı, seminer gibi faaliyetler için dernek eğitim salonumuzu kiralayabilirsiniz.

Salonumuzun oturma kapasitesi 400 kişilik olup ücretsiz otopark, klima, barkovizyon, büfe, bay & bayan wc'ler mevcuttur.

Salonumuz Halkapınar Metro İstasyonu'na 250 mt. mesafededir.

Ayrıntılı Bilgi ve Salon Kiralama İçin: 0 (530) 543 7802
FIFA   UEFA   Türkiye Futbol Federasyonu
Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu   TÜFAD   Dernekler Dairesi Başkanlığı
Türk Hava Yolları   Karayolları Genel Müdürlüğü   Meteoroloji Genel Müdürlüğü